zaterdag 17 februari 2018

Gezellige carnavalsmiddag voor senioren

Op maandag 12 februari organiseerde De Boodschap in samenwerking met SV-Rijen een carnavalsmiddag in de theaterzaal speciaal voor senioren. Bezoekers waren gekleed in de mooiste carnavaleske outfits en maakten er een gezellige middag van. Het was even verwarrend waar het feest plaats vond, want op hetzelfde tijdstip vond de jaarlijkse carnavalsbingo van SV-Rijen plaats in de Oase.

Het seniorencarnaval had ook een bingo, maar dan een muzikale, verzorgd door Cobie en Arie Tabeling. Iedereen kon meedeinen en meezingen met carnavalsschlagers van weleer o.a. Toon Hermans met ‘Mien waar is mijn feestneus‘ en de Twee pinten met ‘Bij ons staat op de keuken deur’.

Na het eerste deel van de Muzikale Bingo trad Hans Malllens op met zijn sauwel ‘D’n Ouwe Hannes’, een parodie op onze mobiele telefoons. Daarna werd de muzikale bingo voorgezet en de prijzen verdeeld met afsluitend de polonaise die zeer werd gewaardeerd. Het was een mooie carnavaleske belevenis voor onze senioren in een uitstekende samenzang en harmonie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Een enthousiaste bezoeker