zaterdag 28 december 2019

Feestelijke Kerst bridgedrive

Het grootste evenement dat Seniorenbridge SVR jaarlijks organiseert, vindt plaats op de zaterdag voor Kerstmis. De deelnemers daaraan kwamen op hun “paas”best naar Café-restaurant ’t Boerke, waar ieder zijn beste beentje voor zette om een van de prijzen in de wacht te slepen.

De ziekte van voorzitter Berry van Nistelrooij had een zware tol van hem geëist deze week en daarom nam Anny Martens de honneurs waar. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers heette ze iedereen rond 3 uur van harte welkom. Uitdrukkelijk ook namens Berry. Hierna werd met spelen begonnen. Als intermezzo diende daarna een voorgerecht, waarbij men kon kiezen voor een kip- of garnalencocktail. Na een tussengerecht kon men bij het hoofdgerecht in buffetvorm ook weer kiezen tussen vis en vlees en diverse groenten en aardappelen. Steeds werd er tussen de gangen door weer gespeeld. Na het overheerlijke dessert van ijs met warme kersen of ander fruit met slagroom, werden de uitslagen bekend gemaakt en de prijzen in de vorm van bonbons of wijn aan de winnaars uitgereikt. Degenen die het dichtst bij het resultaat van 50% scoorden, werden ook bedacht. Evenals degenen op één na laatst eindigden.

De winnende paren in de A lijn waren Jeanne en Jan Heijne met 60,93 %. In de B lijn waren Mia van Rijn en Toos Verharen nummer een met 59,89% en in de C lijn waren Ton Hoppenbrouwers en Toon Zopfi de beste met 56,25%

Voor iedere deelnemer was in de kerstboom ook nog een attentie opgehangen. Rond half 10 werd deze dag afgesloten met een dankwoord van Annie Martens aan de activiteitencommissie en het bestuur, die behoorlijk druk in de weer zijn geweest. Ook het team van ‘t Boerke werd bedankt voor de smaakvolle verzorging en hun inzet, waardoor deze dag zo geslaagd is verlopen. Tenslotte wenste Annie iedereen prettige feestdagen. Kortom het was een dag waaraan iedereen met plezier zal terug denken.