dinsdag 14 maart 2023

Nieuw! Koken voor Mannen

Onze allernieuwste activiteitengroep is Koken voor Mannen. Na een aantal kookcursussen voor mannen, is geïnventariseerd of hier definitief belangstelling voor zou zijn. Kok Mark Beerens, tevens docent, en de groep mannen die al eens hebben meegedaan, stonden hier positief tegenover. We gaan nu dus definitief van start!

Elke zes weken wordt ‘de Huiskamer’ in CC de Boodschap onze keuken en tevens restaurant. Lekker koken, gezelligheid en samen eten. Dat is de bedoeling van deze kookavonden. En… alléén toegankelijk voor mannen!

Mark Beerens heeft één grote passie: lekker kokkerellen. Mark is al langere tijd docent van de cursus Koken voor Mannen, uit ons jaarlijkse cursusboekje. Ieder jaar is het maximum aantal deelnemers snel bereikt. Vanwege het enthousiasme van Mark en de deelnemers, is besloten om er een nieuwe SVR-activiteitengroep van te maken, met bestuur en al.

Maximaal tien mannen komen één keer in de zes weken bij elkaar. Ze gaan dan een recept maken dat Mark voor ze heeft uitgezocht. Er heerst altijd een leuke, gemoedelijke sfeer. Iedereen helpt elkaar en Mark stuurt bij waar dat nodig is.

En hoe gezellig is het, om na het koken samen aan tafel te gaan en te genieten van de eigen kookkunsten!

Vanwege de persoonlijke begeleiding en de beperkte ruimte in de keuken, is er slechts plaats voor maximaal tien deelnemers. Omdat de kookbrigade op dit moment al voltallig is, wordt er een wachtlijst gehanteerd.

Klik op een foto voor volledig beeld