dinsdag 19 november 2019
En weer was er een kookworkshop speciaal voor mannen. Deelnemer Joop Bartels verzorgde een verslag met foto's:
Maandag 11 november 2019 om precies 17:00uur, locatie 't Boerke in Rijen, waren de mannen bijeen gekomen om een kookavond te beleven onder leiding van chef Mark Beerens.
Nadat Mark de cursisten verwelkomd had en iedereen aan elkaar was voorgesteld, werden de kookmannen ingedeeld in kookteams en voorzien van de benodigde papieren: de recepten die vakkundig waren vervaardigd door Mark.
Voorgerecht: Een smaakvolle snijbonensoep met spekjes en room.
Hoofdgerecht: Gevulde kiprollade met champignons omwikkeld met spek uit de oven, gebakken aardappelen inclusief frisse veldsla, dressing en kiwi .
Nagerecht: in de schil gebakken banaan inclusief rietsuiker met snelle karamelsaus en karamelijs met slagroom.
Het geheel werd smaakvol verzorgd en opgediend, inclusief voor de liefhebbers een glaasje wijn, bier of water.
Het was een meer dan geslaagde avond, dankzij alle amateurkoks onder leiding van Chef Mark Beerens en natuurlijk de keuken van 't Boerke waar alles weer keurig werd opgeruimd, met dank! Top! Bedankt, Mark.