vrijdag 10 maart 2023

Snertbridge tijdens snertweer

Op dinsdag 7 maart organiseerde SVR-Seniorenbridge weer een gezellige drive. Er waren maar liefst 58 inschrijvingen. Deze keer was het een zogenaamde ‘Snertdrive’.

Het weer was deze dag ook toepasselijk: Snert! Na een kort welkom door voorzitter Antoinette, gaf Annie Martens uitleg over de invulling van de ochtend, waarna we zijn gaan bridgen.

De gastvrouwen verzorgden zoals gebruikelijk weer koffie/thee. Deze keer met een heerlijke stroopwafel erbij. Rond de klok van 11.30 uur konden de kaarten worden opgeruimd.

Om de koppels te mixen had Annie het idee om alle tafels aan elkaar te schuiven. Dit was wel een even een gedoe, maar alles verliep gesmeerd!  De leden zaten nu eens naast iemand anders, dan gewoonlijk de eigen bridgepartner. De tafels werden toepasselijk gedekt en onder de tonen van oud-Hollandse muziek schepten Antoinette en Leny de erwtensoep op. Traditioneel natuurlijk compleet met roggebrood en spek.

Nadat iedereen had genoten van de heerlijke soep volgde de prijsuitreiking. De laatste, de middelste en de winnaars ontvingen echt Hollandse prijzen; heerlijke stroopwafels, rookworst van de Hema en lekkere chocolaatjes. Ondanks het snertweer was het een gezellige snertbridgedrive!

Ingezonden door Leny van Unen