vrijdag 02 maart 2018

Veel belangstelling voor voorlichting over het levenstestament

Er was grote belangstelling voor de voorlichtingsbijeenkomst over het levenstestament. Notaris Vonhögen-van Schaijk, toegevoegd notaris bij Daamen de Kort van Tuijl Notarissen te Rijen, verzorgde de presentatie.

De informatieochtend op 2 maart j.l. in de Oase werd door ongeveer 100 mensen bezocht. Hieruit blijkt dat voor de lezing die door mevrouw Mirese Vonhögen-van Schaijk met assistentie van mevrouw Roos van Velzen van kantoor Daamen de Kort werd verzorgd over het levenstestament veel interesse was.

Iedereen kan ermee te maken krijgen dat je in de toekomst zaken niet goed of niet goed meer kunt. Dus moet je dit tijdig regelen. Verschillende zaken zoals vermogen, bankzaken, woning, eigen bijdrage zorg en zaken van medische aard werden op een zeer duidelijke wijze en in begrijpelijke taal uitgelegd.

Daarna was er gelegenheid om vragen te stellen, hiervan werd ook ruimschoots gebruik gemaakt. Aan het einde van de morgen werd de informatie ook op papier uitgedeeld en ontvingen aanwezigen een waardebon voor een gratis persoonlijk gesprek van een half uur met een (kandidaat-) notaris.   

Lenie Schuermans van het bestuur van SeniorenVereniging dankte de dames van notariskantoor Daamen de Kort en ze bood hen een kleine attentie aan.

Hieronder vind je (klik om te openen):
- de presentatie
- en de handout.