Busreis Keukenhof

donderdag 13 april 2023 - 09:00 tot 20:30

locatie: vertrek vanaf de Oase

 

De werkgroep speciale activiteiten heeft een leuke dag voor de SVR-leden in petto.

Donderdag 13 april gaan we met de bus naar de Keukenhof. Vanaf de Boodschap rijden we om 9.00 uur richting Lisse.

Om 10.30 uur zullen we aan boord gaan van één van de schepen van Rederij van Hulst. Hiermee maken we de rondvaart ‘Lentecruise’ door de Bollenstreek. Onderweg staat een kopje koffie/thee met gebak voor je klaar.

Na deze rondvaart gaan we naar de Keukenhof, waar je op individuele basis een bezoek aan de Keukenhof brengt. Op eigen tempo genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Natuurlijk kan een bezoek aan het Juliana Paviljoen met zijn Tulpomania-tentoonstelling niet ontbreken!

Om 16.30 uur vertrekken we naar een restaurant in de nabijheid van de Keukenhof. Hier zullen we rond 17.00 uur gezamenlijk gebruik maken van een drie-gangen diner.

Inmiddels lossen de files zich op en rijden we rond 19.00 uur weer naar Brabant.

Verwachtte aankomst in Rijen is 20.30 uur.

 

Er zijn al voldoende inschrijvingen om de reis door te laten gaan, maar er is nog plaats. Inschrijven voor deze dag is mogelijk tot en met zondag 2 april. Stuur hiervoor een e-mail naar hannekethielen@sv-rijen.nl of bel naar 06 - 287 08 286.

De prijs voor deze dagtocht is € 87,50 inclusief zoals hierboven genoemd (overige uitgaven en consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen).

Wanneer de bus vol is, zal de prijs met € 4,- verlaagd worden.

Betaling geschiedt tijdens het inschrijven door middel van een éénmalig machtiging voor automatische incasso.