Kerststallen bustocht GAAT NIET DOOR!

donderdag 15 december 2022 - 13:30 tot 20:00

locatie: vertrek vanaf de Boodschap

 

Update 5 december: wegens te weinig animo gaat deze activiteit NIET door.

Elk jaar tijdens de kerstperiode wordt ons land gekleurd door sierlijke kerststallen. Je vindt ze in alle maten en kleuren, maar… allemaal vertellen ze hetzelfde verhaal. Het is ook hoogst uitzonderlijk wat je aan kerststallen terugvindt in de Kempen. Kerstmis wordt daar uitgebeeld in levensgrote kerststallen. Soms zelfs met levende ezel, os en schaap. Vaak staan ze ook in een typisch Kempens landschap.

De SVR - werkgroep ‘Speciale activiteiten’ organiseert op donderdag 15 december een kerststallentocht per luxe touringcar.

Om 13.30 uur vertrekt de bus vanaf De Boodschap en rijden we naar het Belgische Turnhout. Daar halen we onze gids op die onderweg alles vertelt wat je maar wilt weten, over dit kleurrijke aanbod aan kerststallen.

Op de terugweg stoppen we voor een 3-gangen diner.

Inschrijving voor dit uitstapje is uitsluitend mogelijk op vrijdag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur in de Oase. De kosten bedragen €39,50 per persoon. Je moet hiervoor een eenmalige machtiging invullen (je mag voor maximaal 2 personen opgeven). Deze prijs is inclusief de busreis, rondleiding door de gids en diner. Consumpties zijn niet inbegrepen, die zijn voor eigen rekening. De bus zal rond 20.00 uur terug zijn bij De Boodschap.