Klik en Tik op de laptop

donderdag 28 september 2023 - 09:30 tot 11:30

locatie: CC De Boodschap

 

Klik en Tik op de Laptop

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Ontdek en leer de mogelijkheden van internet op je computer of laptop in vier lessen van twee uur. 

Informatie van de overheid, een reis boeken, belastingaangifte doen, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Je kunt ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? De SVR en Theek 5 bieden de cursus Klik & Tik aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet op je computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’.

O.a. via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Thuis oefenen kan ook!

Een cursus van 4 lessen in kleine groep van max. 8 personen. De laptops staan klaar tijdens de cursus.

**Cursusdata**

De cursus bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op 28 september 2023 in De Boodschap. De volgende cursusochtenden zijn op 5, 12 en 19 oktober van 9.30 tot 11.30 uur.

Voor deze cursus kun je je vanaf maandag 21 augustus inschrijven via cursussen@sv-rijen.nl of bij de gastvrouwen in De Oase. Deelname kost € 15,00 p.p. en is inclusief consumptie.