Beter overweg met Google deel 1

vrijdag 02 februari 2024 - 14:00 tot 16:00

locatie: CC de Boodschap

 

Beter overweg met Google:

Raak je wel eens de weg kwijt als je iets wilt zoeken op internet? Google is een handige zoekhulp, maar je moet er wel mee leren werken. In deze cursus krijg je veel tips en trucs om ook daadwerkelijk te vinden wat je zoekt. Wat is de beste manier om iets op te zoeken, hoe weet je of de informatie ook klopt en wat is er verder nog mogelijk?

En dan gaat de wereld voor je open! Dat kan zelfs heel letterlijk, want je kunt bijvoorbeeld jouw straat bekijken via Google Streetview. Of de route naar jouw nieuwe vakantiebestemming uitstippelen met Google Maps. Je kunt ook alvast restaurantjes zoeken in de buurt van die vrienden die je binnenkort gaat bezoeken. Of laat ze naar je toekomen, om te proeven van die zelfgebakken taart, waarvoor je het recept natuurlijk van internet hebt geplukt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De laptops staan voor je klaar! Wil je gebruik maken van jouw eigen tablet, dan graag zelf meenemen. Basiskennis van internet is nodig.

Cursusdata

Vrijdagen 2 en 9 februari 2024 van 14.00 - 16.00 in de Boodschap. Kosten 10 euro voor 2 bijeenkomsten (automatische incasso). Aanmelden kan via cursussen@sv-rijen.nl of bij de gastvrouwen/-heren in de Oase.